Zoek BDSMers
Wat ben jij?
Man
vrouw
Wat zoek jij hier?
Man
vrouw
Wat voor een date zoek je?
romantische date
alleen maar sex
volgende
Bijna klaar voor sex in de buurt
Door hier te klikken ga je akkoord met algemene voorwaarden en de privacybeleid van bdsmers.nl
BDSM leden
tessa23
tessa23
33 jaar
Vrouw
merel53
merel53
53 jaar
Vrouw
joyceLB
joyceLB
56 jaar
Vrouw
renske
renske
38 jaar
Vrouw
BDSM online
Nu online
tessa23
tessa23
33
Nu online
merel53
merel53
53
Nu online
joyceLB
joyceLB
56
Nu online
renske
renske
38
Nu online
lidia24
lidia24
34
Nu online
vanessa
vanessa
34
Aanbevolen profielen

BDSMers

BDSMers zoeken voor een spannende BDSM dating sessie? Kom in contact met andere BDSM Contacten en spreek af met deze BDSMers voor spannende bondage sex!
BDSM advertenties
tessa23
tessa23
VrouwVrouw | 33 jaar 33 jaar | geverifieerd profiel geverifieerd profiel
10
chat
merel53
merel53
VrouwVrouw | 53 jaar 53 jaar | geverifieerd profiel geverifieerd profiel
6
chat
joyceLB
joyceLB
VrouwVrouw | 56 jaar 56 jaar | geverifieerd profiel geverifieerd profiel
17
chat
renske
renske
VrouwVrouw | 38 jaar 38 jaar | geverifieerd profiel geverifieerd profiel
19
chat

BDSM community

Ben je op zoek naar een spannende en discrete BDSM community? Word dan lid van onze website BDSMers.nl, de ontmoetingsplek voor alle liefhebbers van BDSM in Nederland en België. Wat je interesses en voorkeuren ook zijn op BDSM gebied, in onze BDSM community voel ook jij jezelf altijd snel thuis. Hier vind je namelijk allerlei onderdanige en dominante mannen, vrouwen en koppels die op zoek zijn naar heerlijk kinky en extreme BDSM partners voor zowel de korte als de lange termijn.

Jezelf inschrijven bij onze BDSM community is helemaal gratis en het verplicht je nog tot helemaal niets. Wel levert je aanmelding je meteen een groot aantal gratis contactpunten op. Daarmee kun je meteen andere leden al heel direct benaderen voor een opwindend BDSM contact. Dat doe je bijvoorbeeld met het vinden van een geweldige BDSM match tijdens de virtuele SM dating of online BDSM dating via onze website. Ook de SM chatbox is een populaire plek om opwindende virtuele kinky dates te vinden. Of blader natuurlijk gewoon eens rustig door alle SM profielen in je regio!

Hoe je ook begint met kinky flirts, geniet natuurlijk vooral van het warme welkom in onze BDSM community! Hier leer je altijd leuke mensen kennen waarmee je veel gemeen hebt, of die juist volledig het tegenovergesteld van je zijn. Want als je onderdanig bent is het natuurlijk heerlijk om een enorm dominant iemand te leren kennen, net zoals het als dominant geweldig is om de sub van je dromen te ontmoeten. Zo maak je al snel kans op het BDSM contact van zelfs je stoutste dromen!

Een BDSM contact vinden


Onze spannende BDSM community leent zich uitstekend voor het vinden van een gelijkgestemd BDSM contact. Want wat voor BDSM-liefhebbers je ook zoekt, onze ontspannen manier van elkaar leren kennen zorgt ervoor dat je op een heel natuurlijke wijze de meest kinky en opwindende BDSM contacten opdoet. Daarom kan iedereen van 18 jaar en ouder bij ons lid worden en meteen beginnen met een gelijkgestemd BDSM of SM contact zoeken.
Mannen, vrouwen en stellen, maar ook shemales, tgirls en travestieten, zoeken hier mensen die net als zij van de spannendste BDSM voorkeuren houden. Van bondage en spanking tot extreme SM, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er hier geile matches voor vinden. Vul je eigen spannende voorkeuren in op je profiel en je zult snel merken dat er veel leden zijn die hetzelfde zoeken. Reageer op hun spontane berichtjes, duik in de altijd spannende BDSM chat of begin volop met BDSM en SM dating, jij bepaalt het BDSM contact!

BDSM stellen leren kennen


Natuurlijk hoef je niet alleen een single man of vrouw te zijn om behoefte te voelen aan contact met andere BDSM liefhebbers. Je vindt hier daarom ook heel veel stellen die graag in contact willen komen met gelijkgestemde koppeltjes. Deze stellen zijn allebei dol op BDSM maar zijn om uiteenlopende redenen op zoek naar koppels die er ook van houden, bijvoorbeeld omdat:
• Ze allebei dominant of juist onderdanig zijn en dus niet al hun behoeften bij elkaar kwijt kunnen. Ze zoeken daarom een of meer mensen om samen te domineren of door gedomineerd te worden. Vaak hebben deze koppels al een heel vast omlijnde fantasie die ze graag ten uitvoer willen brengen, dus als jij in die behoefte kunt voorzien zul je al snel in de smaak vallen.

• Andere koppels hebben behoefte aan verdieping van bepaalde BDSM voorkeuren en interesses waar geen van beiden voldoende ervaring mee heeft. Een ander stel leren kennen dat wel de noodzakelijke kennis en ervaring bezit om dit spannende nieuwe spel mee te spelen is dan een veilige en leuke manier om nieuwe stappen te zetten.

• Uiteraard kun je het ook gewoon leuk vinden om met andere mensen te genieten, bijvoorbeeld omdat je los van de behoefte aan BDSM en SM ook van swingen houdt en je dus sowieso niet het monopolie wilt hebben op het genot van je vaste partner. BDSM is daar dan vooral een heerlijke en immens spannende toevoeging op.

Kortom, de redenen waarom BDSM stellen hier op zoek zijn naar gelijkgestemde koppels of singles zijn heel divers. Laat je dus maar verrassen en aarzel niet op een BDSM stel van je/jullie keuze een berichtje te sturen!

BDSM in de buurt zoeken


Wat is er nu fijner dan mensen in je directe omgeving vinden waar je heel veel mee gemeen hebt? Dat kan met BDSM in de buurt zoeken. Daarmee lokaliseer je heel eenvoudig onderdanige slaven en slavinnen, maar natuurlijk ook heerlijk dominante meesters en meesteressen bij je in de buurt. Deze mensen zijn zelf ook naarstig op zoek naar iemand uit hun eigen omgeving om spannend mee te contacten, want als je dicht bij elkaar in de buurt woont kun je de spannendste BDSM fantasieën zo veel en zo lang met elkaar uit laten komen als je wilt.

Wil je ook wel gebruik maken van BDSM in de buurt dating? Dan hoef je daar niets bijzonders voor te doen want je kunt gewoon met je eigen BDSM profiel blijven online flirten. Het enige wat je hoeft te doen is je zoeklocatie correct in te vullen en je profiel open te zetten voor het automatisch leggen van matches. Je zult dan volledig vanzelf spannende voorstellen ontvangen van BDSM liefhebbers in de buurt die aan al je wensen en eisen voldoen. Wie weet vind ook jij vandaag zo al heerlijke BDSM in de buurt!

BDSM kamer beschikbaar?


Heb je een BDSM beschikbaar? Dan ben je van harte welkom om die aan te bieden op onze website. Je kunt hem bijvoorbeeld beschikbaar stellen aan stellen die zelf geen BDSM kamer hebben om hun ultieme fantasieën in uit te laten komen. Maar uiteraard kun je als onderdanige of dominante persoon ook een andere BDSM liefhebber uitnodigen om samen een spannend spel te komen spelen in jouw BDSM kamer. Het is nu eenmaal zo dat goede locaties om een kinky BDSM spel te spelen niet heel dik bezaaid zijn en daarom is het altijd een groot voordeel tijdens het virtueel BDSM chattenals je zelf over zo'n BDSM ruimte beschikt. Laat dit dus zeker zien op je profiel en plaats als dat ook maar even kan ook enkele foto's. Hoe completer de SM kamer is ingericht, hoe groter de kans dat je iemand vindt om er een opwindend spel mee online in te spelen!

Beginnen met BDSM dating


BDSM dating is niet iets waar je zomaar even mee begint. Kinky sex is nu eenmaal niet een voorkeur waar veel mensen graag mee te koop lopen. Dat komt natuurlijk vooral doordat het in de samenleving nog niet erg geaccepteerd is om van kinky of zelfs extreme sex te houden. Wanneer dat voor jou ook een drempel is om met BDSM dating te beginnen, dan kun je in elk geval op onze website op de volgende zaken vertrouwen:
• Je kunt hier helemaal discreet en als je wilt zelfs volledig anoniem aan BDSM dating doen. Daardoor komt niemand in je omgeving erachter dat je zelf deze spannende voorkeuren hebt.

• We garanderen daarnaast geheimhouding met je eigen anonieme inbox waardoor je iemand al goed kunt leren kennen voor je persoonlijke gegevens uitwisselt.

• Ook is er de mogelijkheid om een anoniem profiel aan te maken en zo volledige controle te houden over welke informatie je wel en niet deelt.

• Tot slot beschik je op elke pagina van onze website over een volledig veilige SSL verbinding.

Hoe werkt onze SM dating?


Wanneer je nieuw bent op onze website of met SM dating in het algemeen dan leggen we je natuurlijk graag uit hoe SM dating bij ons in zijn werk gaat. SM contacten online maken in onze BDSM community gebeurt op basis van je eigen profiel. Daar kun je dus al meteen goed op laten blijken waar je interesses en voorkeuren liggen. Hoe doe je dat?

Als SM liefhebber heb je vaak al een bepaalde voorkeur, onderdanig of dominant, sadistisch of masochistisch. Dan is het natuurlijk een goed idee om dat ook al op je SM datingprofiel goed tot uiting te laten komen. Dat doe je bijvoorbeeld door een gebruikersnaam te verzinnen die daarbij past en die meteen opvalt. Maar ook je profielfoto is een hele mooie manier om direct te laten zien of je een strenge meester of meesteres bent, of juist een onderdanige slaaf of slavin.

Ook in je profieltekst kun je jouw voorkeur natuurlijk goed duidelijk maken. Benader je de lezer heel onderdanig of juist dominant, vraag je beleefd of eis je iets? Hier begint het rollenspel al tussen jouw en je toekomstige SM partner, dus leef jezelf alvast goed in je rol in en geniet daar natuurlijk ook volop van.

Door je profiel op die manier vorm te geven kom je meestal al vanzelf in contact met mensen die zich daartoe voelen aangetrokken. Je hoeft dus soms niet eens echt actief te gaan chatten, maar komt gewoon op natuurlijk mensen in aanraking met gelijkgestemde mannen, vrouwen of koppels. Dat is natuurlijk leuk, want dat is SM dating die werkt zonder enige moeite.

Hoe vind ik SM contacten?


Vanzelf in contact komen met andere SM liefhebbers binnen onze BDSM community is natuurlijk geweldig, maar het kan wel even duren voor je echt waardevolle SM contacten hebt opgedaan waar je ook echt een virutele BDSM contact mee hebt.

Wil je meer actief op zoek, of zoek je echt de meest extreme en keiharde SM contacten? Hiervoor hoef je heus niet lid te worden van een website waar alleen andere mensen lid zijn die van extreme SM houden. Ook op onze website voor BDSM liefhebbers vind je die extreem kinky leden namelijk heel eenvoudig. Dat doe je door bijvoorbeeld even te letten op de volgende drie eenvoudige punten:
1. Kies telkens voor een speciale SM variant van een functie wanneer die beschikbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zoekfunctie maar ook het matchsysteem. Door hierbij telkens specifiek voor SM te kiezen zorg je dat je alleen de meest extreme SM contacten zult vinden.

2. Stel je eigen profiel ook in als een SM profiel door de juiste interesses en voorkeuren aan te vinken. Door die voorkeuren weten andere leden direct dat je dol bent op extreme SM en zullen andere kinky liefhebbers eerder contact met je opnemen. Maar ook onze matchfunctie weet dan nog sneller welke leden het beste bij je zullen passen.

3. Blijf altijd actief bezig met zoeken naar passende SM contacten. Elke dag vind je hier weer nieuwe profielen, ook van mensen die in je eigen regio staan ingeschreven. Je maakt dus elke dag weer opnieuw kans op een super spannende match!